Koe seikkailumusikaali!

Seikkailumusikaali Robin Hood

Esiintyjät musikaaliin on valittu ja ensimmäinen tapaaminen on lauantaina 2.9. klo 14-17 Keski-Helsingin musiikkiopiston saleissa. Esiintyjille tiedotetaan produktiosta Opera Telluksen toimesta. Toivotamme iloa esiintyjille!

Produktion toteuttavat Opera Tellus, Tanssikoulu Tanssila, Musik- och Kulturskolan Sandels ja Keski-Helsingin musiikkiopisto.

Musikaalin roolien ikähaitari:
7-vuotiaasta ylöspäin kaikenikäisiä. Solistirooleja on suurista A-rooleista pieniin D-rooleihin, joissa on yksi-kaksi repliikkiä ja useita ensemblekohtauksia. Osa ensemblerooleista on pelkkiä tanssirooleja ja osa on pelkästään lauluensemblerooleja ilman tanssia ja osa ensemblerooleista on sekä tanssi- että laulurooleja.
Esitykset: Konsertti Robin Hoodin joulu lauantaina 9.12. klo 14.00 Gyllenberg-sali. Musik- och kulturskolan Sandels, Topeliuksenkatu 2

Lisätietoja: opera.tellus@gmail.com.