Lasten oikeuksien kävelykonsertti

Lasten oikeuksien kävelykonsertti maanantaina 20.11. klo 16.00-17.00

Ebeneser-päiväkodissa käyvät lapset koristelevat toimitalomme lasten oikeuksia kuvaavilla teoksillaan. He ovat kutsuneet vanhempansa katsomaan teoksia ja osallistumaan kävelykonserttiimme Lasten oikeuksien päivänä. Myös kaikki muut isot ja pienet lapset ovat tervetulleita.

Normaalista konsertista poiketen tähän konserttiin saa tulla kappaleiden välissä ja sieltä saa lähteä pois kesken. Konsertissa esiintyvät enimmäkseen samaan aikaan yleensä soittotunneilla olevat oppilaamme. Konsertti juonnetaan.

Lastentarhamuseo on avoinna. 

Lapsen oikeuksien viikko on toiminnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa. Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään 20.–26.11.2023 teemalla Lapsella on oikeus hyvinvointiin.

Tapahtuma on myös osa Kallio kipinöi -kaupunginosafestivaalia.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!