Tilat ja tavat

Tilat, tavat ja turvallisuus


Sisäänkäynti
Sisäänkäynti musiikkiopistolle on pääovesta Helsinginkadun puolella. Opiston tilat ovat 2. ja 4. kerroksessa. Muiden ovien ja porttien käyttö on sallittu ainoastaan hätäuloskäyntinä.

Ovikoodit

Koodit toimivat opetusaikoina. Uuden koodin saat tietoosi ilmoittautumisen yhteydessä tai opettajaltasi. Koodinumeron luovuttaminen ulkopuolisille on ehdottomasti kielletty. Opetusajan jälkeen tiloihin kytkeytyy päälle hälytys.

Lastenvaunujen säilytys
Lastenvaunujen tms. säilyttäminen aulatiloissa tai ulko-oven edessä on paloturvallisuussyistä kielletty. Lastenvaunut tulee jättää pihan perälläolevaan vaunuvajaan tai sen taakse.

Hätätilanteet
Jos talossa tulee palohälytys, poistu välittömästi lähintä merkittyä reittiä ulos. Hissin käyttö hätätilanteessa on kielletty. Muutoinkin hissi on musiikkiopiston käytössä vain liikuntaesteisille tms. tai huoltokuljetuksiin.

Vakuutusturva
Muistathan pitää huolta myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksista ja oman tai vuokrasoittimesi vakuutusturvasta.

Tiedotus
Opiston asioista tiedotetaan sähköpostitse KHMO-uutiskirjeessä sekä kotisivuilla. Uutiskirjeet sisältävät tärkeää asiaa laskutusaikatauluista, konserteista ja muista ajankohtaisista tapahtumista. Lue tarkkaan niin tiedät! Tiedotusposti tulee samaan mail-osoitteeseen kuin laskutkin.

Naapurisovun säilyttämiseksi
Tunneille odottelu tapahtuu opiston 2. ja 4. kerroksen auloissa, porraskäytävässä ei oleskella. Talon 1. ja 3. kerroksessa sijaitsevat Ebeneser-säätiön lastentarhamuseo sekä päiväkoti.

Pysäköinti ja kulkuyhteydet
Opiston pihalla ei ole pysäköintimahdollisuutta ja lähikaduiltakin niitä löytyy vaihdellen. Julkinen liikenne on sen sijaan alueella kiitettävää.

Lehdet kiertoon
Jos kotoasi löytyy omassa käytössä jo luettuja lasten ja nuorten lehtiä, voit tuoda ne oppilaiden luettavaksi musiikkiopistolle; samoin tietenkin aikakausi -ja viikkolehdet Gloriasta Tekniikan Maailmaan löytävät lukijansa käytävillä odottelevien vanhempien joukosta.

Yhteisön huomiointi
Talomme oppilaista ja henkilökunnasta osa on erittäin allergisia eläimille joten koiria tai muita lemmikkejä ei voi tuoda opiston tiloihin. Pyydämme myös huomioimaan voimakkaiden hajusteiden aiheuttamat yliherkkyysoireet esim. konserttitilanteissa.

Vanhempien musiikkiopisto
Vanhempien apu on aina arvokasta ja tervetullutta! Esimerkiksi konserttiroudauksissa tarvitaan avuksi autoilevia vanhempia. Vanhempaintoimintaan voi osallistua vaikka kerran vuodessa tulemalla mukaan konserttitapahtuman puffettijärjestelyihin tms. pienimuotoiseen yhteiseen tekemiseen.

Vanhemmat ovat myös tervetulleita musiikkiopiston kannatusyhdistyksen toimintaan. Yhdistyksen kevät- ja syyskokoukset ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille vanhemmille.

 

 

.