Ilmoittaudu musiikin opintoihin

Musiikkiopiston oppilasvalintoihin ilmoittaudutaan 1.4.–31.4. välisenä aikana Eepos-palvelussa. Musiikkileikkikoulun uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa 1.5. Vapaille muskaripaikoille voi ilmoittautua ympäri vuoden. Myös musiikkiopiston yleisiin opintoihin eli kuoroihin, orkestereihin sekä musiikin hahmotusaineisiin otetaan oppilaita vapaille paikoille lukuvuoden ympäri. Kuoroihin hakevilta pyydetään pieni laulunäyte ennen aloittamista.
Kevään 2021 oppilasvalintojen ajankohdat päivittyvät tälle sivulle.

Musiikkiopiston yksilöopetukseen ilmoittautuminen

Musiikkiopiston instrumenttiopintoihin voi hakeutua oppilasvalintojen perusteella. Oppilasvalintaprosessi etenee vaiheittain.

Ilmoittaudu hakijaksi
Oppilaat voivat ilmoittautua oppilasvalintoihin Eepos-järjestelmän kautta huhtikuun aikana.

Oppilasvalintojen 1. vaihe

Soivassa talossa ollaan perinteisesti tutustuttu musiikkiopistoon,  esitelty soittimia, pidetty leikkitestejä ja esitelty toimintaamme. Tänä vuonna ilmoittautuneille lähetetään esittelyvideo ja toimintaohjeet jatkoa varten.  Esittelyvideo ja henkilökohtainen haastatteluaika tulevat annettuun sähköpostiosoitteeseen viimeistään toukokuun alussa.

Oppilasvalintojen 2. vaihe 

Henkilökohtaiset haastatteluajat ovat toukokuun loppupuolella n. klo 9–18 välillä. Haastatteluissa tarkistetaan soitinvalintatoiveet ja kerrataan tietoja musiikkiopisto-opinnoista. 

Pop-jazzlauluun hakijoita pyydetään esittämään katkelma kahdesta laulusta, joista vähintään toinen on suomenkielinen.

Tulokset
Oppilasvalintojen tulokset julkistetaan parin viikon sisällä yksilötesteistä. Jos tuloksista on kysyttävää, voi rehtori Petri Aarnioon ottaa yhteyttä puhelinaikoina.