Taidekarnevaali lauantaina 6.4. Kalliolassa

Koko perheen Taidekarnevaali Sturenkadun sydämessä avaa ovensa kaikille kaupunkilaisille tarjoten monipuolisen ohjelman, joka herättää mielikuvituksen ja innostaa luovuuteen. 

Tule mukaan ja anna luovuutesi lentää savi-, jumppamuskari- ja joogatyöpajoissa. Koe värien voima värikylvyssä livemusiikin tahdissa ja tutustu uusiin soittimiin soitinesittelyissä. Minikirppis ja pop up -pisteet tarjoavat yllätyksiä ja löytöjä jokaiselle. Nauti päivän aikana tarjolla olevista musiikki- ja tanssiesityksistä ja anna lastenmusiikkiduo Höpinätötterön huipentaa päiväsi unohtumattomalla keikalla. 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kalliolan kansalaisopistoKeski-Helsingin musiikkiopistoKallion musiikkikoulu ja Musiikkiopisto Resonaari. Karnevaalin tavoitteena on edistää yhteisöllisyyttä ja tarjota perheille tietoa alueen harrastustoimijoiden palveluista karnevaalihengessä. 

KATSO OHJELMA TÄÄLTÄ.