Kuorot

Keski-Helsingin musiikkiopistossa toimii kaksi lasten kuoroa, Tinttaralla ja Okariina, joihin voi osallistua myös opiston ulkopuoliset lapset. Voit myös hakeutua harrastamaan musiikin hahmotusaineita, jos ryhmissä on vapaita paikkoja. Orkestereihin otetaan mahdollisuuksien mukaan opiston ulkopuolisia soittajia. Lisätietoja rehtorilta. Tervetuloa!

Kuorot

Tinttaralla ja Okariina
Lauluäänikin on instrumentti. Kuorossa laulajat voivat tutustua omaan instrumenttiinsa ja kehittää sitä.

Keski-Helsingin musiikkiopistolla toimii kaksi kuoroa: Tinttaralla 6–9-vuotiaille ja Okariina 10–14-vuotiaille. Kuorot kokoontuvat viikottain ja esiintyvät 2–3 kertaa lukuvuodessa erilaisissa tilaisuuksissa.

Tinttarallassa opettelemme laulamaan yhdessä ja tutustumme oman äänen mahdollisuuksiin ääniharjoitusten, rytmiikkaleikkien ja laulujen avulla. Kaikessa tähtäämme siihen, että jokaisen oma ääni on osa yhteistä sointia. Tinttarallassa tutustumme myös moniäänisyyteen kaanonien kautta, Okariinan kuorolaiset ovat yleensä jo kokeneita laulajia ja tottuvat alusta asti stemmalaulamiseen.

Harjoitukset
Torstaisin musiikkiopiston Harjusalissa (4. krs.)
Tinttaralla klo 17-18 ja Okariina klo 18.30-19

Opettaja
Varhaisiän musiikinopettaja Sari Norja
Sähköposti: sari.norja(at)khmusiikki.fi

Tervetuloa mukaan!
Kuoroon voivat osallistua sekä musiikkiopiston soitinoppilaat että ulkopuoliset laulajat. Loppukeväisin ja syksyisin järjestetään pieni laulunäyte, jolloin uudet halukkaat voivat tulla mukaan. Voit jo etukäteen miettiä, minkä vapaavalintaisen kappaleen haluat esittää opettajalle.

Tiedustele sopivaa henkilökohtaista aikaa kuoron vetäjältä sähköpostilla!

Musiikkiopiston soitinoppilaille kuoro sisältyy oppilasmaksuun.
Muilta osallistujilta peritään erillinen oppilasmaksu (katso oppilasmaksut).