Kuorot

Musiikkiopistoon voi hakeutua myös harrastamaan laulua ja musiikin hahmotusaineita ryhmässä. Keski-Helsingin musiikkiopistossa toimii kaksi lasten kuoroa, Tinttaralla ja Okariina. Myös orkestereihin otetaan mahdollisuuksien mukaan opiston ulkopuolisia soittajia. Tervetuloa!

Kuorot

Tinttaralla ja Okariina
Lauluäänikin on instrumentti. Kuorossa laulajat voivat tutustua omaan instrumenttiinsa ja kehittää sitä.

Keski-Helsingin musiikkiopistolla toimii kaksi kuoroa: Tinttaralla 6–9-vuotiaille ja Okariina 10–14-vuotiaille. Kuorot kokoontuvat viikottain ja esiintyvät 2–3 kertaa lukuvuodessa erilaisissa tilaisuuksissa.

Tinttarallassa opettelemme laulamaan yhdessä ja tutustumme oman äänen mahdollisuuksiin ääniharjoitusten, rytmiikkaleikkien ja laulujen avulla. Kaikessa tähtäämme siihen, että jokaisen oma ääni on osa yhteistä sointia. Tinttarallassa tutustumme myös moniäänisyyteen kaanonien kautta, Okariinan kuorolaiset ovat yleensä jo kokeneita laulajia ja tottuvat alusta asti stemmalaulamiseen.

Harjoitukset
Torstaisin musiikkiopiston Harjusalissa (4. krs.)
Tinttaralla klo 17-18 ja Okariina klo 18-19

Opettaja
Varhaisiän musiikkikasvatuksen lehtori Sari Norja
Sähköposti: sari.norja(at)khmusiikki.fi

Tervetuloa mukaan!
Kuoroon voivat osallistua sekä musiikkiopiston soitinoppilaat että ulkopuoliset laulajat. Loppukeväisin ja syksyisin järjestetään pieni laulunäyte, jolloin uudet halukkaat voivat pyrkiä mukaan. Voit jo etukäteen miettiä, minkä vapaavalintaisen kappaleen haluat esittää opettajalle.

Tiedustele sopivaa henkilökohtaista aikaa kuoron vetäjältä sähköpostilla!

Musiikkiopiston soitinoppilaille kuoro on maksuton sivuaine.
Muilta osallistujilta peritään ryhmäopetusmaksu, joka on 160 € lukukaudessa.