Ilmoittaudu musiikin opintoihin

Musiikkiopiston oppilasvalintoihin ilmoittaudutaan 1.4.–30.4. välisenä aikana Eepos-palvelussa. Musiikkileikkikoulun uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa 1.5. Vapaille muskaripaikoille voi ilmoittautua ympäri vuoden. Myös musiikkiopiston yleisiin opintoihin eli kuoroihin, orkestereihin sekä musiikin hahmotusaineisiin otetaan oppilaita vapaille paikoille lukuvuoden ympäri. Kuoroihin hakevilta pyydetään pieni laulunäyte ennen aloittamista.

Musiikkiopiston yksilöopetukseen ilmoittautuminen keväällä 2021

Musiikkiopiston instrumenttiopintoihin voi hakeutua oppilasvalintojen perusteella. Oppilasvalintaprosessi etenee vaiheittain.

Ilmoittaudu hakijaksi
Oppilaat voivat ilmoittautua oppilasvalintoihin Eepos-järjestelmän kautta 1.–30.4.2021

Hakuvideo
Jokainen hakija toimittaa musiikkiopistolle pienen videoesityksen, joka palautetaan 16.5. mennessä. Ohjeet videon tekemiseen alla.

Henkilökohtainen haastattelu
Henkilökohtaiset haastatteluajat ovat 24-26.5. n. klo 9–16 välillä. Rehtorin haastattelussa tarkistetaan soitinvalintatoiveet ja kerrataan tietoja musiikkiopisto-opinnoista. Haastatteluaika varataan oppilasvalintoihin ilmoittautumisen yhteydessä.

Soiva talo
Kaikille hakijoille tarkoitetussa Soivan talon illassa ollaan perinteisesti tutustuttu musiikkiopistoon paikan päällä, esitelty soittimia, pidetty leikkitestejä ja esitelty opiston toimintaa. Tänä vuonna Soivaan taloon tutustutaan etänä ja ilmoittautuneille lähetetään videolinkki tapahtumaan sähköpostitse.

Tulokset
Oppilasvalintojen tulokset julkistetaan parin viikon sisällä yksilötesteistä. Jos tuloksista on kysyttävää, voi rehtori Petri Aarnioon ottaa yhteyttä puhelinaikoina.

OHJEET HAKUVIDEON TEKEMISTÄ VARTEN

Soitin- ja lauluoppilaaksi hakevat tekevät alla olevien ohjeiden mukaisen videon opettajista koostuvan valintalautakunnan nähtäväksi. Videot ovat opettajien nähtävissä hakuprosessin ajan ja se tulee lähettää musiikkiopistolle 16.5. mennessä.

1. TEE VIDEO YHDESTÄ LAULUSTA

  • Tuiki tuiki tähtönen TAI Pienen pieni veturi TAI Hämähämähäkki (ilman säestystä).
  • 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat valita myös vapaavalintaisen laulun.
  • Sano nimesi videon alkuun sekaannusten välttämiseksi.

2. JOS SOITAT JO JOTAIN SOITINTA, TEE TOINEN VIDEO
jostain juuri soittamastasi kappaleesta. Esityksen ei tarvitse olla viimeistelty. Katsomme videolta sen, kuinka pitkälle olet jo ehtinyt edistyä ja mistä jatketaan sitten yhdessä.

3. TALLENNA video(t) omalle youtube-kanavallesi piilolinkkinä.
Jos tallentamisessa on ongelmia,  ota yhteyttä opintosihteeriin: Terhi Varonen p. 050 3728 441, terhi.varonen@khmusiikki.fi

4. TEE SÄHKÖPOSTIVIESTI, jonka otsikoksi tulee: Oppilaaksi (sukunimi ja etunimi)

5. LAITA LINKKI /linkit sähköpostiin ja ILMOITA vielä soitintoiveesi. Niissä saa olla muutoksia.

6. LÄHETÄ viesti viimeistään sunnuntaina 16.5. osoitteeseen info@khmusiikki.fi

Lähetäthän viestin samasta sähköpostista, jonka olet ilmoittanut yhteystiedoksesi.